Rijles in Alkmaar

Ben jij op zoek naar een rijschool die rijles in verschillende vormen aanbiedt in Alkmaar en in de omgeving van Alkmaar? Dan zit je goed bij 0900 Rijschool. Wij gaan voor een persoonlijke aanpak en daarom verzorgen wij verschillende lespakketten op maat. Je kunt bijvoorbeeld gaan voor één blokuur per week (twee uur achter elkaar), maar je kunt ook een versnelde opleiding volgen van tien dagen waarbij je dagelijks in de auto zit. Kortom, alles is mogelijk wat betreft rijles bij onze rijschool.

Hoe gaat een rijles in de praktijk?

Je krijgt rijles in een Seat Leon of in een Volkswagen Golf 6. Deze auto’s zijn niet te groot, maar ook niet te klein en daarom ideaal om je eerste ervaringen in het verkeer mee op te doen. Verder zul je altijd thuis worden opgehaald, tenzij je anders aangeeft, en na de rijles wordt je ook weer terug gebracht. Je lest bij ons altijd in dezelfde auto en met dezelfde instructeur. Je komt dus niet ineens voor verrassingen te staan!

Meer weten over het volgen van rijles in Alkmaar? Of wil je meteen een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken? Neem dan contact met ons op!